lauantai 19. maaliskuuta 2016

Voihan kurjuus

Vastausta lapsettomuuspolilta ei tullut. Jatkan silti omatoimisesti ovulaatiotestien tekemistä yli viikonlopun; jospa sitten maanantaina selviäisi jotain.
Mysteerikuumekin on jo hellittämässä. Eilinen meni vielä aika tokkurassa, vaikka iltapäivästä ei ollut enää niin omituisen heikko olo kuin oli ollut yöllä ja aamulla. Jouduin kuitenkin perumaan kovasti odottamani menon, mutta nukuinpa sitten kolmen tunnin nokoset illan suussa. Nyt on edelleen väsynyt olo, mutta ei varsinaisesti huono. Outoa vain, että minulla ei ole muuta flunssan oireita ollut (ei pääkipua, nuhaa, yskää tai kuulemma "kipeän näköisyyttä"); vain edeltävä heikko, huono ja hikinen olo.

Tänään sain jo haaleamman toisen viivan testiin; eilen on siis ollut vahvin.
Olen myös käynyt katsomassa Kanta.fi -sivustolta terveystietojani odotellen "virallisia" mittaustuloksia. Lausuntojen näkyminen tulee kahdeksan päivän viiveellä, joten viikko mennään aina lääkärin sanoja muistelemalla. Nyt tuli pieni takapakki ja harmistus, sillä edellisen 11.3. olleen ultrakäynnin mitat olivatkin ihan erilaisia, mitä lääkäri oli sanonut lonkalta. No, ymmärrän toki sen, että silmämääräisesti arvioitu on usein vähän niin ja näin. Kohdun limakalvon sanottiin olevan 4mm, kun se oli oikein mitattuna 3,5mm. Oikeassa munasarjassa ollut johtofollikkeli ei ollut 17mm vaan 13mm. No, sattuuhan tuota. :/ Toisaalta jos munasolu kasvaa sen 1mm päivässä, niin tuon laskutavan mukaan irtoaminen olisi to-la (kp 17-21) välillä. Mutta en tiedä sitten... Tuskinpa tuo limakalvokaan nyt tuosta intoutuu ihan kauheasti kasvamaan...

Huoh. Juuri, kun toiveikkuus on alkanut saada hyvin sijaa tässä huushollissa niin tullaankin rysähtäen alas. Lausunnossa sanottiin myös, että mikäli ovulaatiota ei tapahdu, niin aloitetaan Menopur-pistokset. Niin. No. Senhän tiesinkin. Mutta silti harmittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti