perjantai 11. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen tarkistusultra

Kuin kissa pistoksissa olen odottanut tätä päivää (ja ollut varmaan siksi vähän kiukkuinenkin...). Toisaalta olen yrittänyt rauhoitella itseäni; voi hyvinkin olla, ettei tämä kierto tuo kovin suuria tuloksia.

Käynti lapsettomuuspolilla oli tällä kertaa hyvin nopea. Ehdin itseasiassa jo hieman myöhästyäkin.. :/
No, istumaan en edes päässyt, kun lääkäri sanoi, että heitä housut vain pois. Perehtymässä ollut lääkäriharjoittelija ultrasi kohdun limakalvon ja molemmat munasarjat.
Limakalvon paksuus oli edelleenkin vain 3,6mm (mutta silti parempi kuin edellinen 2mm!).
Oikeassa munasarjassa köllötteli 17mm suuruinen munasolu, jihuu! Vasemmassa oli edelleen "paljon pieniä". Lääkäri otaksui, ettei Letrozol-lääke riitä minulle kohdun limakalvoa kasvattamaan.
Nyt siis sunnuntaista (kp 13) eteenpäin 5 päivää ovulaatiotestejä ja ilmoitus polille miten käy. Sitten taas ultrataan. Ehdin miettiä jo, että voin varmaan vaihtaa työvuoroa, mutta koska olen samassa talossa töissä, niin voisin kuulemma vain käydä viidessä minuutissa ultrassa. :)
Mutta lääkäri pohti tosin jo pistostenkin aloittamista...

Huh. Mutta jotain toiveikasta siis. Kai.
Kunhan tuo mieskin vain pysyisi nyt kotona, mutta ei kai reissulle voi mitään (ei taida siis pelkät lääkitykset ja ultrat auttaa raskaaksi tulemiseen.. ;) ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti