maanantai 30. heinäkuuta 2018

Vika kolmannes!! Vai onko?

Luulin viimeisen kolmanneksen alkavan jo 26. raskausviikolla (eli 25+0 ->), sitten luin jostain, että jakso alkaakin 28. raskausviikolla (eli TÄNÄÄN!), johon joku jo tokaisi eräässä keskusteluryhmässä, että ehei, kun vasta viikon päästä.
Miksi käytännöt vaihtelevat?
Olenko jo viimeisellä kolmanneksella vai en?

Olin tai en, niin vauva, noin 1kg, hakee jo kovasti tilaa, ja aamulla heräsin riipivään kipuun jossain oikean kyljen paikkeilla. Oli siinä koiralla ihmettelemistä, kun unen tokkuraisena ähkin oloani. Tai sitten muuan ilta, kun tuntui, että napa melkein ratkeaa toisen pitäessä jumppa- ja venyttelytuokioitaan. Mutta hyvin täällä silti voidaan. Viikon takaisesta toisesta sokerirasituksesta sain hyvät arvot ja arki rullaa työn, kodinlaiton, marjastuksen, pyöräilyn ja uimisen iloisessa sekamelskassa. Odotan loman alkamista kuin kuuta nousevaa. Silloin ehdin vihdoin tehdä enemmän hankintoja vauvalle. Kuten käydä tilaamassa ne rattaat.

Vatsan hahmottaminen on välillä niin ja näin. Jumppapaidat alkavat jo auttamattomasti muistuttaa napapaitoja, eikä se ole kovin imarteleva näky. Eräänä päivänä kysyin treenihousuistani mieheltä, ja rehellinen vastaus kuului, etteivät ne enää kovin kauan mahdu. Aika jännä.
Mutta aina välillä näen jonkun hytkähtävän mahassani. Viikottaiset kuvat ja alkuvaiheisiin vertaaminen kertovat kyllä melkoisesta muutoksesta, huomasin sitä itse tai en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti