torstai 15. kesäkuuta 2017

Elämänilo-moodi

Mun on jotenkin hurjan kiva mieli ja olo.
Takana on vähän rankempi työpäivä vieraalla osastolla ja tiedän myös huomenna seikkailevani täysin uudella osastolla (ja iltavuoron siihen päälle eri paikassa). Mutta huomaan tervetulleen kevyen olon. Ja se ajatus: tämä on se moodi, jossa olen parhaimmillani, omana itsenäni!

Iloitsen siitä, että nyt olen voimaantuneempi ja vapautuneempi työasioista: okei, joku asia voi harmittaa, mutta en anna sen harmaannuttaa päivääni. Sehän on vain työ. Eli pienempi osa siitä, mitä kaikkea muuta elämäni on. Ja minusta elämäni ON aivan ihana. Se keventää työjutut.

Ja mitä elämäni sitten on: esimerkiksi loman täydeltä rakkaita ja hervottomia ystäviä, spontaaneita hetkiä, urheilua, kuten juoksemista, pyöräilyä, salilla ja bodypumpissa käymistä sekä ĺuovia hetkiä, kuten käsitöitä, kirjoittamista ja kokkaamista.

Nämä yhdessä ja tieto siitä, että vauhtipilleri ovat alkuviikon labrojen mukaan toimineet, ovat saaneet aikaan tämän ihanan ja huumaavan energisen ja iloisen olotilan. Kyllä, tsh ja t4v ovat nyt sulassa sovussa viitearvoissa köllöttelemässä. Minä jatkan entisellä lääkityksellä ja nautin kesästä.

Luulen, että tulen pian taas hehkuttamaan jotain lomatapahtumaa, mutta nyt on reissattava höyhensaarille.

Sananl. 4:23

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti