tiistai 22. marraskuuta 2016

Yökköilyä

Olen pitkästä aikaa yövuoroissa. Työvuoroihini tuli muutoksia, mutta ihan mukavaa tämä on vaihteeksi. Päivätkin ovat täynnä ohjelmaa, kun käyn aiemmin sovituissa jutuissa. Aika kuluu nopeasti (vaikka välillä klo 4 aamuyöstä asiaa ei meinaisi millään uskoa).

Viikonlopuksi lähden reissuun viettämään ystäväni syntymäpäiviä. Kivaa saada senkin myötä muuta mietittävää. Aika jännä ajatella, että jo viikon päästä voinkin tehdä raskaustestin! Sunnuntaina tulisi 10 päivää ovulaatiosta, jonka sanotaan olevan aika, jolloin Pregnyl ei enää vaikuttaisi testin tulokseen. Saa nähdä, vaikka tulisi saman tien pelattua varman päälle ja testattua vasta, kun aikaa on kulunut 14 vuorokautta.

Mutta miettimisestä puheen ollen... No joo, olen kyllä miettinyt, mitä testi tulee näyttämään, ja tiedostan kyllä päivien kulumisen (tai kulumattomuuden). Jostain syystä en koe itseäni kärsimättömäksi, ainakaan kovin paljoa. Voisiko sanoa, etten jaksa vatvoa asiaa koko ajan, kun ei se siitä mihinkään etene. Päiväni ovat niin täynnä mukavaa tekemistä, että jo nekin vievät aikaa.
Mutta samalla olen melko rauhallinen, kuin vain odottelemassa niitä hyviä ja toivottuja uutisia. Lupaa kertoa asiasta. Lupaa alkaa miettimään, että tästä lapsesta tulee sitten sen niminen, mistä olemme jutelleet.

Tai sitten... Enpä tiedä. Jos pieniä asioita miettii, niin tänään aloittamani Lugesteron on melko ällöttävää puuhaa. (Tai siis sen jälkeiset ajat) Mieluiten pistelisin Menopuria. :D Eli melkein odotan nyt sitä, että tuon saisi lopettaa ja joko kuulla iloisesta uutisesta tai siirtyä taas uuteen hoitokiertoon...

Mutta sillä välin olen pistänyt tuulemaan. Koti on nyt putsattu, huomenna tulee kiinteistönvälittäjä käymään ja ottaa kuvat kodistamme. Usean vuoden aikaiset mietteet muuttotoiveista ovat vihdoin konkretisoitumassa. Tai ainakin se ensimmäinen liike: oma asuntokin on myytävä ensin. Saa nähdä, tulenko hoitamaan vauvaa tässä kodissa, vai asummeko jo varsin pian uudessa...

(Heh, voi minua. Puhun jo "vauvasta", kuin sellainen olisi jo tuloillaan!)

P.S. Nykyään tulee otettua tosi vähän kuvia, ja lisäksi minua vaivaa jonkin sortin laiskuus, että lähtisin selailemaan netistä kuvitusta. Ajatustenvirran purkuhan tässä tosin on tärkein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti