maanantai 4. huhtikuuta 2016

Pyöräilemässä


Luonnossa mieli lepää! Liikkuessa mieli lepää! Yhdessä mieli lepää! Tai voiko lepäämisestä puhua, kun on täynnä intoa, iloisuutta, energiaa ja riemua?
Ja tätä kaikkea on saatu tehdä tänään, vieläpä aurinkoisessa säässä! Ja lisäksi sen jälkeen, kun olin saanut tehtyä erään opiskelutehtävän pois alta. Siispä: oi, mikä vapaapäivä!




Kävimme tänään pyöräilemässä. Veikkasin, että ehkä joku 18 kilometriä tuli, mutta Eniron mukaan matkaa olikin 18km yhteen suuntaan. Kivaa!


 

Juteltiin tänään vähän "kuulumisista". Miten menee?
Huomasimme, ettemme juuri ole miettineet lapsettomuusasioita viime aikoina, ainakaan kovin syvällisesti. Juu, tiedän totta kai, että tänään on kp 14, mutta se ei muuta asioita mihinkään suuntaan. Pistoshoidot ovat vain lähempänä, tai sitten eivät. Tänään on joka tapauksessa vapaapäivä, oli kierronpäivä mikä hyvänsä. Voin tietenkin yrittää miettiä ja pohtia mahdollista ovulaatiota ja sen ajankohtaa, mutta tältä kierrolta kaikki tehtävä on jo tehty; pillerit on tullut popsittua (no joo. Tarvitaanhan onnistumiseen toki muutakin... ;) ). Aika näyttää, miten käy.



Ja siitäkin olen iloinen, että tälle keväälle alkaa olla jo ohjelmaa ja tekemistä. Paljon kivoja asioita, mitä odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti