torstai 3. maaliskuuta 2022

Onnellinen❤

Vauva on nyt 10 päivän ikäinen. Aika tuntuu menneen siivillä ja silti kaikki on jotenkin pysähtynyt. Minun tekisi hirveästi mieli kirjoittaa tänne synnytyskertomus, mutta tarvitsen siihen paremmin aikaa ja tilaa. Itselleni olen sen jo kirjoittanut, sillä prosessoin asioita kirjoittamalla ja puhumalla. Minua onkin naurattanut, että jokainen ovesta sisään astunut on tuskin saanut takkia pois päältään, kun olen jo täydessä vauhdissa kertaamassa vauvan syntymää.

Huomaan, että mieli on täynnä ajatuksia, jotka eivät ole oikein päässeet liikkeelle. Arki on ollut ihanaa ja intensiivistä, ja nyt kaksin vauvan kanssa oikein ihmettelen, että kuinka paljon tilaa nyt onkaan. Kun ne ajatukset osaisi vain pukea jotenkin sanoiksi. Nyt vauva nukkuu sylissäni ihanaa tuhina-untaan, eikä ajatukseni jotenkin ehdi viipyillä vain synnytyksessä.

Olen valtavan onnellinen. Tuntuu, kuin palikat alkaisivat olla kohdillaan, vaikka olemmekin vasta uuden elämän alussa. Paljon tulee olemaan vielä opeteltavaa ja varmasti on hetkiä, jolloin ei jaksaisi. Mutta kokonaistilanne on nyt aivan unelma.

Ja oikeastaan ikävöin jo raskautta, vauvamahaa, vauvan ja synnytyksen odottamista, synnytystä, ensipäiviä sairaalassa ja kaikkea tätä. Mutta nyt kaikki on erilaista kuin esikoisen kohdalla: nyt mieltä ei varjosta suru, että saisimme kokea asioita vain kerran. Tässä me nyt olemme: toistamiseen vauvavuoden alussa!❤🙏

Itseasiassa minulla on ollut vauvakuume jo saman tien vauvan synnyttyä.😁💕

Olo on ihmeellinen ja kiitollinen. Oi, kuinka olenkaan kiitollinen!🙏🙏 

Paljon toki auttaa se, että voimme kaikki hyvin. Synnytys meni tosi hienosti, imetys alkoi sujumaan varsin nopeasti, vauvan kanssa on mennyt hyvin ja uusi arki innokkaan ja rakastavan (mutta ymmärrettävästi myös aika ajoin reagoivan) isosiskon kanssa alkanut vauhdikkaasti. Iloitsen siitä, että mieheni on nyt heti pitkällä isyyslomalla ja lomalla, ja että saamme opetella tätä kaikkea yhdessä.❤ Vauva on kasvanut hienosti ja eilen pääsimme ensimmäistä kertaa ulkoilemaan!

Joten palaan.❤



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti